Kerk Heumen, Nederasselt en Overasselt

Heumen-St.Georgius

weekend 29 febr/1mrt geen viering

Nederasselt-H.Antonius Abt

Zaterdag 29 febr. 19.00 uur Eucharistieviering m.m.v. Gemengd Koor, Yves Mambueni.

Overasselt- H.Antonius Abt

Donderdag 27 febr. 19.00 uur Donderdagavondgebed in het Parochiecentrum. Zondag 1 mrt. 11.00 uur Woord en Communieviering, Samenzang, Andreas Inderwisch.

Gebedsintenties: Thé Dinnissen / An den Brok-Klabbers / Gerard Schiks / Harrie van de Groes.

Open tennisdubbeltoernooi in Beek

BEEK - Het is weer zover… onder het motto 'Oorsprong Open, dat laat je niet lopen' organiseert tennisvereniging De Oorsprong Beek van 15 - 22 maart haar Open Dubbeltoernooi.

Competitiespelers benutten dit toernooi vaak als dè ideale voorbereiding op de komende voorjaarscompetities! Echter, niet alleen prestatie maar ook gezelligheid vormen de uitgangspunten bij dit toernooi. Voor, tijdens en zeker ook na de wedstrijden is het goed toeven in de kantine voor zowel spelers, publiek als meegebrachte supporters.

Net zoals voorgaande edities van het Oorsprong Open Dubbeltoernooi kun je inschrijven in de categorieën 3 - 9 in de onderdelen HD, DD en GD (17+). Om ervoor te zorgen dat iedereen meerdere partijen kan spelen worden de wedstrijden in poules gespeeld. Inschrijven is mogelijk tot 10 maart via www.toernooi.nl onder de naam 'Oorsprong Open Dubbeltoernooi' of via www.tvdeoorsprong.nl.

De Oorsprong is een actieve vereniging met ruim 350 leden, twee trainers, zes smashcourtbanen en een gezellige kantine. Smashcourtbanen hebben de speeleigenschappen van gravel maar zijn zowel in de zomer als de winter bespeelbaar. De vereniging organiseert naast twee open toernooien regelmatig verenigingstoernooien en biedt de mogelijkheid tot deelname aan meerdere competities.