Van links naar rechts: Willem, Antoinette en Jop. (foto: Gerie van der Land-Zijderveld)
Van links naar rechts: Willem, Antoinette en Jop. (foto: Gerie van der Land-Zijderveld) Gerie van der Land-Zijderveld

Bourgondisch, gul en smakelijk!

PLASMOLEN - Antoinette Hofs, gastvrouw in restaurant ’t Koeskeshuus in Plasmolen vertelt enthousiast: “Onze driegangenkeuzemenu’s staan weer op kaart! Met zorg samengesteld door Hans en Willem, onze koks. Bourgondisch, gul en smakelijk en met steeds wisselende garnituren, lekkere groeten uit de streek."


"Net als onze Jop! Onze gastheer, die komt ook uit de streek, uit Overasselt. Hij heeft zoveel plezier in z’n werk.” Lachend: “Ook dát proef je! Nee, alle gekheid op een stokje, we weten dat we met deze menuserie veel gasten een plezier doen. Maar natuurlijk is á la carte eten ook mogelijk.”


Naast dat lekkere nieuws, een driegangenkeuzemenu voor 35 euro, heeft ook gastheer/kok Willem een nieuwtje: “Vanaf 1 juni is ons restaurant gedurende de verdere zomer zes dagen in de week geopend. Dan alleen op de woensdag niet geopend en alle andere dagen wel! Steeds vanaf vijf uur.”

In alle seizoenen is Plasmolen een heerlijke plek om te zijn: fietsen, wandelen, ontdekken en genieten en op het grote plein kan gratis worden geparkeerd. Restaurant Koeskeshuus is sfeervol en gastvrij en al meer dan 45 jaar een begrip in de regio. Nu al staan violen vrolijk te bloeien op het ruime overdekte terras als een hartelijk welkom aan de gasten en de lente. En met koude dagen brandt binnen een behaaglijk vuur.

Reserveren gewenst: www.’t-koeskeshuus.nl. ‘t-Koeskeshuusflitsen en menu-suggesties zijn ook te lezen op www.maasburen.nl en via andere sociale media.

Witteweg Plasmolen. Gastvrij. Gul met groenten. En met het vullen van de glazen! Welkom!