Afbeelding

Tegels en stenen voor tuin en terras? Snel naar Reijmer Sierbestrating!

WESTERVOORT - Nog even en het wordt weer genieten van het buitenleven rondom de woning. Wellicht moet er nog het een en ander aan onderhoud gebeuren, voordat dit echte genieten kan beginnen. Wat te denken van nieuw terras, kunstgras of sierbestrating?


Een bezoek aan Reijmer Sierbestrating is zeker aan te bevelen! Kijk eens naar de nieuwste collectie tegels met een digitale printtoplaag, de laatste trend in tuinland. Bij Reijmer Sierbestrating tegen verrassend lage prijs van 36,95 euro per m2!


Wie tegels zoekt heeft bij Reijmer Sierbestrating niet alleen de grootste keuze, ook koop je er kwaliteit tegen de scherpste prijs. Of je nu gaat voor een betonnen of gecoate tegel, betonstraatsteen of een kleurechte betonnen tegel die voorzien is van een natuursteen toplaag en tevens gecoat is.


Wanneer u voor dit product kiest, dan heeft u er jarenlang plezier van. Dit is een nieuw product voor de Nederlandse markt. De 3 cm dikke keramische tegels zijn uitermate geschikt voor luxe terrassen en opritten en zijn krasvrij en verkleuren niet. De keramische tegel heeft een levensduur van 30 jaar.


Reijmer heeft 200 verschillende soorten keramische tegels en daarnaast ook de keramische op beton, die al zes jaar in Nederland zijn. De 2 cm keramische tegels hebben een draagkracht van 800 kilo en is verkrijgbaar vanaf 25 euro per m2. Al uw bestellingen worden binnen 1 week geleverd.


Reijmer Sierbestrating, IJsseldijk 26, Westervoort; telefoon 026 3116908; www.reijmer-sierbestrating.nl.