Hardlopen voor beginners

bij Loopgroep Ooijpolder

OOIJ - Op woensdag 1 april start bij Loopgroep Ooijpolder weer een beginnerscursus hardlopen.


Wat is het heerlijk om je hardloopschoenen aan te trekken. Trainen vanuit huis in de buitenlucht. Daarna lekker douchen en jezelf trakteren op een kopje koffie of thee.

De cursus is geschikt voor iedereen, man, vrouw, jong, oud. Je begint met hardlopen of je komt terug na een blessure. De cursus duurt elf weken, met als doel vijf kilometer achtereen te kunnen hardlopen. Daarna kan je instromen in een van onze bestaande groepen.

Loopgroep Ooijpolder is een gezellige vereniging en heeft vier groepen met verschillende niveaus hardlopers. Zij trainen op verschillende dagen en tijden. Aan het einde van de cursus zoeken we een wedstrijdloop in de regio. Misschien vind je het dan leuk om je eerste wedstrijd te lopen. Uiteraard is dit geen must. Recreatief lopen is ook heel leuk!

Info over de training: Gestart wordt als er zeven deelnemers zijn; trainingstijden 19.30 – 20.30 uur; startlocatie: eerste training parkeerplaats Gelderse Poort (Millingen); trainster: Anne-Marie Wingels; kosten: 40 euro (elf trainingen). Aanmelden of informatie bij: awingels@outlook.com; loopgroepooijpolder: http://loopgroepooijpolder.nl.