Scene uit een eerdere voorstelling. (foto: Marco Schoofs)
Scene uit een eerdere voorstelling. (foto: Marco Schoofs)

Jeugdtoneel Den Zuuten Ienval speelt Aladdin

GROESBEEK - De jeugdgroep van toneelvereniging Den Zuuten Ienval brengt binnenkort weer een nieuw familievoorstelling op de planken voor jong en oud.


Dit keer is er gekozen voor 'Aladdin', een eigen toneelbewerking van het bekende verhaal van de jonge Ali en zijn aapje Habu die de straten van Agrabah onveilig maken. Ali ziet de mooie prinses Yesmine en heeft er alles voor over om bij haar te komen. Dit zal niet lukken zonder de hulp van de geest uit de lamp. Het verhaal speelt zich af in een prachtig oosters decor. Deze geweldige voorstelling met toneelspel, zang en dans van zo’n twintig jonge toneelspelers is een aanrader voor iedereen en ook geschikt voor jonge kinderen.


De uitvoeringen vinden plaats op zondag 29 maart om 14.30 uur, zaterdag 4 april om 18.30 uur en zondag 5 april om 14.30 uur. De voorstelling vindt plaats in zaal De Sleutel, Bredeweg 71 in Groesbeek. Kaarten kosten 7,50 voor volwassenen en 3,50 euro voor kinderen tot en met 15 jaar. Reserveren kan via 024 3578390 of www.denzuutenienval.nl.