Baby op arm. (foto: Hans Driessen)
Baby op arm. (foto: Hans Driessen) Hans Driessen

Eerste Hulp Aan Kinderen (EHAK) van de ehbo-vereniging

MILLINGEN - De cursus 'Eerste hulp aan kinderen' (Ehak) is speciaal bedoeld voor ouders, opa’s, oma’s en begeleiders van baby en kleuter. Voor iedereen, die (veel) met kinderen omgaat, beroepsmatig, maar ook thuis.


Op deze leerzame cursus leert u, wat wel en zeker niet te doen bij verwonding, vallen verslikking, koorts, vergiftiging, bloedneus enzovoort.

De organisatie van deze EHAK-avond is in handen van de ehbo-vereniging en biedt twee mogelijkheden om deze leerzame cursus te volgen.
Dinsdagavond : 24 maart, 31 maart, 7 april en 21 april van 19.30 tot 21.30 uur.
Woensdagmiddag: 1 april, 8 april en 15 april van 13.30 tot 16.30 uur.
Afgesloten wordt met een examen, officieel certificaat en een pasje. "Dit pasje houdt in, dat u verzekerd ben. Bij eventueel handelen als hulpverlener in een situatie, waarin u oppast op het kleine kind, kunnen instanties achteraf daarnaar vragen."

De kosten van deze cursus Ehak zijn 100 euro totaal, inclusief Oranje Kruisboekje 'EHBO aan kinderen', het gebruik van materialen en een certificaat. Deze kosten van 100 euro kunnen geheel of gedeeltelijk vergoed worden door veel zorgverzekeraars of werkgevers. De cursus wordt gegeven in de kantine van het clubgebouw van SC Millingen / Odio op sportpark De Hove, Hoefseweg 21 in Millingen aan de Rijn.

Zich voor deze cursus opgeven kan uitsluitend via www.ehbomillingenkekerdom.nl onder het tabblad 'cursusaanbod'. Voor inlichtingen of meer informatie: Alex Janssen, alexdoortje@kpnmail.nl of 06 10434247.