(foto: Gerard van der Pluijm)
(foto: Gerard van der Pluijm) Foto: Gerard van der Pluijm

Jaarvergadering KBO Beek

BEEK - Vrijdag 28 februari hield de KBO Beek haar jaarvergadering in de Spiegelzaal van het Kulturhus Beek.


De voorzitter opende de vergadering en vertelde over de privacywetgeving en de foto`s, waarna de ingekomen stukken en uitgaande post werden behandeld. Stilgestaan werd er bij de overledenen van de KBO Beek. Bodes, kaderleden, helpers, VOA`s en de huisfotografen werden bedankt voor hun inzet bij de vereniging. De KBO Beek is op zoek naar een begeleider/gids voor nog drie grote fietstochten. Gérard vertelde dat de KBO Beek volgend jaar zeventig jaar bestaat en dat leden die zich geroepen voelen het jubileum mede te organiseren zich kunnen melden bij Coby .

Vervolgens werden de notulen door de vergadering goedgekeurd. De secretaris las het jaarverslag voor, het was een jaar, die KBO Beek waardig is waarvoor dank aldus de secretaris. De penningmeester projecteerde de cijfers voor de eerste maal via een groot scherm, waarna de kascommissie liet weten tevreden te zijn over de financiële stukken. Ook aankomend jaar jaar, exceptionele gebeurtenissen daargelaten, blijft de contributie twintig euro en ook de afdracht van de sportgroepen blijft gelijk, wat natuurlijk bij iedereen goed viel en applaus opleverde.

Bestuurlijk traden Ria Hoogenkamp, Gerard van der Pluijm en Gérard Tesser af, zij stelden zich ook weer herkiesbaar, wat ook gebeurde, het bestuur bleef in tact. De activiteitenclubs van de vereniging konden hun zegje doen; alles was en ging naar tevredenheid.

Na enkele vragen in rondvraag sloot Gérard, nadat hij verteld had, dat Gerard Arts de webmaster is en zijn mede-bestuursleden had bedankt voor de samenwerking in het afgelopen jaar, de ledenvergadering af en nodigde de leden uit voor een consumptie in de brasserie.