Afbeelding

Wandelen rond Groesbeek

GROESBEEK - Wie veertien kilometer kan lopen, graag een dag wil onthaasten en wil genieten van de ontluikende natuur, kan dit doen op zaterdag 21 maart. Op die dag organiseert de protestantse kerk van Groesbeek een stiltewandeling.


Het thema van de wandeling is: Sta op, in geloof, hoop en liefde. De deelnemers kunnen tijdens de wandeling in stilte over dit thema nadenken. Voor wie of wat staan we op? Waar geloven we in? Waar hopen we op? Van wie of wat houden we? Voor dit nadenken in stilte geldt: gedachten zijn vrij en ze mogen maar hoeven niet gedeeld te worden.

Tweederde van de tijd wordt in stilte gewandeld. Er is een prachtige route rond Groesbeek uitgezet en die wordt gelopen in twee blokken van anderhalf uur. Halverwege de tocht is er een lunchpauze in een horecagelegenheid, altijd een ontspannen en gezellig uurtje. Wie geen veertien, maar wel zeven kilometer kan wandelen, kan zich tijdens de lunchpauze laten ophalen. U kunt vooraf informeren waar de lunch plaatsvindt.

De start is om 9.30 uur in de Serre naast de kerk, Kerkstraat 18 te Groesbeek. Er wordt begonnen met een kopje koffie/thee en het thema wordt kort ingeleid door da. Janneke Ruijs. Rond 15.00 uur wordt de dag afgesloten en kan iedereen een kaarsje aansteken, nog wat kan drinken en napraten.

Iedereen - kerkelijk of niet-kerkelijk – die wandelen en van rust houdt, is welkom. Opgave is wenselijk, maar niet strikt noodzakelijk. Opgave of meer informatie via: ruijsjanneke@hotmail.com of 024 3976628.