DVSG speelt

toch tegen SVO


GROESBEEK - DVSG speelt thuis tegen SVO. De wedstrijd heeft voor aanvang al een historie. DVSG heeft van alles geprobeerd om deze wedstrijd te verzetten naar een ander datum in verband met de carnavalsoptocht in Groesbeek vandaag, waar menige speler van DVSG aan mee had willen doen.


De wedstrijd ging echter gewoon door op de reguliere datum en tijdstip. De selectie van DVSG is compleet en wellicht nog gemotiveerder dan normaal om de koploper SVO te verslaan. De wedstrijd begint met aan beide zijden wat foutjes in de passing. SVO is aanvallender, maar kan niet echt grote kansen creëren. DVSG verdedigt goed en ver van de goal af.

Het duurt tot de 35e min dat er gescoord wordt. Het is DVSG dat de score opent vanuit een corner van Menno Sillissen.Aron Rubens kopt de bal snoeihard binnen bij de eerste paal en zet DVSG zo op voorsprong. Na de rust krijgt DVSG meteen een dot van een kans, maar deze wordt gemist. Het is SVO dat op zoek moet naar een opening om te kunnen scoren. Het lukt hen niet en aan het einde van de wedstrijd moet er geconcludeerd worden dat SVO vandaag weinig tot geen doelrijpe kansen heeft kunnen creëren.

Was SVO niet in goeden doen of was het DVSG dat sterk als collectief verdedigde en via counters SVO geregeld achteruit drong. Feit is dat DVSG de koploper die persé deze dag wilde spelen verslagen heeft. Van het veld aflopende konden de speler de carnavalsmuziek uit het centrum van Groesbeek horen, maar daar was nu even niemand in geïnteresseerd. DVSG heeft terecht gewonnen en geniet volop van deze overwinning. Volgende week speelt DVSG opnieuw thuis tegen AAC Olympia.


Kerk Mook


Parochie H. Antonius Abt

www.vommmm.nl; parochiemook@vommmm.nl

Voor praktische zaken: parochietelefoon 06 23 76 68 73.

Voor dringende zaken: Kapelaan Marc Kessels, tel. 06 55 41 67 09.

Zondag 15 maart: géén H. Mis (wel in Molenhoek)

Vrijdag 20 maart: 9.00 uur H. Mis; aansluitend Barmhartigheidsrozenkrans

Zondag 22 maart: 9.30 uur H. Mis.