Bestuur De Treffers overweegt over te gaan op led-boarding

GROESBEEK – Het bestuur van De Treffers overweegt om met ingang van het seizoen 2020 – 2021 over te gaan op led-boarding aan de lange zijde tegenover de zittribune. Dit zou gaan betekenen dat er in totaal honderd meter led-boarding voor meerdere bedrijven beschikbaar komt.


Momenteel wordt onderzocht of het haalbaar is. Het bestuur hoopt in april 2020 een definitief besluit te kunnen nemen over de aanschaf van de led boarding. Het bestuur heeft een aantal redenen om tot de mogelijke aanschaf over te gaan te weten:
Betere zichtbaarheid voor sponsoren ook tijdens FOX Sport uitzendingen en samenvattingen op
FOX Sport en op Treffers RV. Hoge attentiewaarde door bewegende beelden. Mogelijkheid tot wisselende en actiematige boodschappen die gemakkelijk aan te passen zijn aan de actuele marketingcampagne. Kortom: led-boarding biedt het bedrijf een optimale exposurel.

Binnenkort wordt er gestart met het benaderen van bedrijven die mogelijk geïnteresseerd zijn in een positie op de nieuwe led-boarding. Als belangrijke partner en sponsor van De Treffers ontvangen zij als eerste de informatie en de mogelijkheid om tegen een gereduceerd tarief te participeren. Er zijn verschillende manieren waarop dit zou kunnen te weten: voor een heel seizoen of tijdens een wedstrijd waarop de sponsor een speciale boodschap kenbaar wil maken.