Nederlaag voor de Horst 1

GROESBEEK - Zondag 8 maart vertrok de Horst 1 naar Venray om daar een wedstrijd te spelen tegen de Peelkorf 1. De wedstrijd ging fel van start en het tempo lag hoog. Helaas was het De Peelkorf die de score opende met 2-0.

De Horst had hier kort een antwoord op met een doorloopbal van Malissa Jacobs. Weer was het De Peelkorf die de kansen goed benutte en liep uit tot 6-1. Na een time-out werden de dames weer op scherp gezet. Dit was dan ook te zien in het spel en binnen 10 minuten stond het 6-5. Vanaf hier liep het gelijk op en werd er gerust met een stand van 10-7. Na de rust was de Horst erg aan het zoeken naar de kansen in de aanval. Het was opnieuw De Peelkorf die de kansen goed bleef benutten en veel scoorde. De Peelkorf liep dan ook uit naar een eindstand van 20-12. Zondag 15 maart spelen wij thuis een wedstrijd tegen Rooi 1 om 13:45 uur. Jullie support zal hard nodig zijn. Doelpunten: Malissa Jacobs 5x Lotte Roeloffs 2x Vera Janssen 1x Dianne van Kesteren 1x Lisa Loeffen 1x Lotte Loeffen 1x Karin van de Poll 1x.