Culturele avond in Ons Môk's café

MOOK - Na enig uitstel in verband met slechte bereikbaarheid van Ons Môk's Café starten wij op 25 maart weer met onze culturele avonden en wel met drie uiteenlopende onderwerpen en natuurlijk met medewerking van onze huisband.


Dichteres Ans van Kessel laat zich inspireren door het leven zelf. Alles wat haar raakt gebruikt zij als input voor haar gedichten. Zij heeft menig prijs en eervolle vermelding in de wacht gesleept. Ans draagt voor uit eigen werk.

Pianist Louis Levelt is jaren lang organist geweest en speelt ook graag klavecimbel. Op deze avond zal hij de werking van het klavesimbel uitleggen. Hij zal ook klavesimbelmuziek spelen uit diverse landen, uit de 16e tot en met de 20e eeuw.

John Akkerman noemt zich geen kunstenaar hoewel hij zich bezighoudt met leemkunst. In 2002 namen hij en zijn vrouw het besluit om niet meer mee te doen met de ratrace van de economische maatschappij. Zij kozen voor een zelfvoorzienend leven. In die eenvoud, rust en helaas ook bij de verwerking van het overlijden van zijn echtgenote kwam John tot het scheppen van zijn bijzondere kunst.

Ieder programma onderdeel zal circa twintig minuten duren en in de pauzes zullen Rob Bakker, Rob Egging, Henri Giebels en Stan Brinkhoff tekenen voor de sfeervolle muzikale omlijsting.

Het Cultureel Café vindt plaats op woensdag 25 maart in Ons Môk's café, Groesbeekseweg 3 in Mook. Het programma begint om 20.30 uur. Inloop vanaf 20.00 uur. De toegang is gratis