Spelersgroep kids van de toneelvereniging Steeds Hoger. (foto: Maria Schut)
Spelersgroep kids van de toneelvereniging Steeds Hoger. (foto: Maria Schut) Maria Schut

Kidsgroep van toneelvereniging Steeds Hoger speelt 'The Next Level'

MALDEN - De kids van toneelvereniging Steeds Hoger Malden staan twee dagen op de planken met 'The Next Level'. De kids nemen de bezoekers bij deze voorstelling mee naar een virtuele wereld.


Claire en Bente moeten nablijven. Terwijl ze in het straflokaal wachten op de komst van de schoolleider wordt hun nieuwsgierigheid gewekt door een grote kist. Deze kist blijkt de ingang van een computergame te zijn. Bente en Claire komen terecht in Levelland. De Game-Queen regeert hier met harde hand. De meiden kunnen het spel alleen verlaten door zes levels te spelen. Waar de level-masters ze het liefst alleen maar willen helpen, maakt de Game-Queen het de meiden alleen maar lastiger. Zal het ze ooit lukken de uitgang te vinden?

Deze voorstellingen zijn te zien op zaterdag 21 maart om 19:00 uur en op zondag 22 maart om 14:30 uur in Multifunctioneel Centrum Maldensteijn aan het Kerkplein 8 in Malden. Op de dag van de voorstelling is de kassa geopend vanaf één uur voor aanvang van de voorstelling. Entree jongeren tot 16 jaar of volwassenen ouder dan 65 jaar: 3,00 euro. Entree volwassenen: 5,00 euro. U kunt meteen bij de kassa lootjes kopen voor onze loterij!

Kijk voor meer informatie of om te reserveren op www.steedshogermalden.nl. Vind ons leuk op facebook: Toneelvereniging Steeds Hoger. Volg ons ook op twitter: @steedshoger.