(foto: Joop Verstraaten)
(foto: Joop Verstraaten) Foto: Joop Verstraaten

Bakkie Troost unieke service bij

Hotel De Wolfsberg Groesbeek

GROESBEEK – Enkele tientallen wandelaars hebben zaterdagmiddag 21maart gebruik gemaakt van de unieke service die de directie van De Wolfsberg aan de wandelaars in het mooie Groesbeekse bos bood.


Het zijn moeilijke tijden voor ons allemaal, maar bij De Wolfsberg willen we niet stilzitten. Iedereen die dit weekend – het begin van de lente – even het huis uit wil voor een wandeling in Het Groesbeekse Bos wordt gratis een bakkie troost (thee of koffie) aangeboden onder de veranda op het terras van De Wolfsberg. "Wij bieden hiermee een beetje troost in deze bittere tijden", aldus de eigenaar van De Wolfsberg Ben Wijnhoven.

Twee dames uit Malden en Nijmegen die vanaf het zweefvliegveld naar De Wolfsberg waren gelopen genoten met volle teugen van het bakje troost dat hen werd aangeboden. Sil de medewerker van De Wolfsberg zorgde ervoor dat de gasten die uit het bos kwamen op koffie of thee werden getrakteerd. Deze service werd zondagmiddag 22 maart voortgezet ook vanaf 12.00 tot 16.00 uur Bij het vertrek dankte de wandelaars voor deze troostelijke geste.