Afbeelding
Foto:

Kwekerij Jansen start

perkplantenverkoop en lanceert nieuwe website met webshop

OTTERSUM – Het zijn vreemde en zorgwekkende tijden. Om toch uw zinnen een beetje te verzetten is het fijn vertoeven in uw tuin, op uw terras of balkon. Deze schreeuwen nu om kleur en fleur. Tijd dus voor mooie perkplanten, gekleurde kant-en-klare hanging baskets en kuipplanten.


Reden om een bezoekje te brengen aan Kwekerij Jansen aan de Oude Panovenseweg 8 – 10 in Ottersum. Daar vindt u een ruim assortiment mooie gekleurde perkplanten van goede kwaliteit.

Gezien de huidige omstandigheden heeft Kwekerij Jansen dit jaar iets nieuws in petto. Op de geheel vernieuwde website (www.jansen-kwekerij.nl) kan men via de webshop online planten bestellen. Op afspraak kunt u de planten bij ze ophalen. “Men hoeft alleen maar in de auto voor te komen rijden; wij zetten het in de auto en men kan zo weer wegrijden, een oplossing voor mensen, die nu liever niet met andere mensen in contact willen komen”, zegt Monique. Ook bieden zij de mogelijkheid om op afspraak naar de kwekerij te komen. “Even een telefoontje naar ons en we proberen het te regelen, want de meeste mensen willen toch ook wel graag zelf hun plantjes uit komen zoeken en dat kan op deze manier dan ook en het is dan lekker rustig”, vult Monique nog aan. “Uiteraard hanteren wij de richtlijnen van het RIVM."

Kwekerij Jansen is ook geopend op Koningsdag, Bevrijdingsdag, Moederdag, Hemelvaartsdag, en 1e en 2e Pinksterdag. "Volg de borden die langs de Nijmeegseweg (Ottersum/Gennep (tegenover Multimate) en de Zwarteweg (Milsbeek) staan, of stel uw navigatie in”, voegt Monique toe.

Kwekerij Jansen, Oude Panovenseweg 8-10 in Ottersum.

Openingstijden: Maandag tot en met zaterdag van 9.00 tot 17.30 uur. Op genoemde feestdagen en de zondagen in april en mei van 10.00- 16.00 uur. Telefoon 06 51602466; www.jansen-kwekerij.nl.