Hengelsportvereniging De Zeelt

MILLINGEN - In deze onzekere tijden waarin we ons allen dienen te houden aan de richtlijnen die ons worden opgelegd en waar gezamenlijke activiteiten zijn verboden hebben wij als visvereniging ook moeten besluiten de wedstrijden af te gelasten dan wel te verplaatsen.


Het je in de natuur begeven en dus ook het vissen is en blijft met inachtneming van de richtlijnen echter zeker mogelijk. Je even begeven in een andere omgeving, de rust ervaren aan de waterkant, je hoofd leeg maken of alles even laten voor wat het is. Dan is een paar uurtjes vissen wellicht een oplossing.

"Via onze website: hsvdezeelt.mijnhengelsportvereniging.nl kun je vinden hoe je lid kunt worden en wat de kosten hiervan zijn. Wil je een dagje vissen en niet gelijk een lidmaatschap aangaan dan kun je via het secretariaat een dagvergunning kopen waarmee je er een dag op uit kunt. Voor de kinderen tot en met 13 jaar zijn er gratis jeugdvergunningen beschikbaar voor de Molenkolk voor het vissen met één hengel. Voor de voorwaarden en richtlijnen hieromtrent zie onze website, onder het kopje vergunningen. Tevens staan op onze website in welke wateren men mag vissen. Ook staan de laatste ontwikkelingen rondom de wateren op onze website, waaronder De Molenkolk.

Daar de visser meestal het eerst ziende oog aan de waterkant is, vragen wij je om als je onrechtmatigheden in welke vorm dan ook aan de waterkant tegenkomt dit te melden. Schroom je dan niet om het bestuur of een van de controleurs van De Zeelt hiervan op de hoogte te stellen. Dit kan via de mail: dezeelt@gmail.com of via telefonisch contact met het secretariaat. Wij zullen dan onze uiterste best doen om zo spoedig mogelijk verdere acties te ondernemen.

"Namens De Zeelt wensen we een ieder sterkte in deze onzekere tijden en nodigen je uit langs de waterkant met inachtneming van de richtlijnen en zoals de slogan zegt: Vissen altijd je vispas mee!", aldus het bestuur van HSV De Zeelt, Millingen aan de Rijn.