KBO Beek-bulletin

BEEK - "Uw KBO Beek is ook tijdens het coranavirus druk doende om voor u direct na het opheffen van de overheidsmaatregels aangenaam programma klaar te hebben en dat dan op gepaste wijze aan u aan te bieden."


"U heeft dan al lang genoeg in een isolement gezeten. In de tussen tijd hopen wij dat u elkaar blijft ondersteunen, een mailtje, belletje, skype, een virtueel uitje. Een gesprekje vanuit de tuin, doet ook al wonderen om de eenzaamheid te doorbreken, kom naar buiten vooral wanneer het zonnetje aanwezig is, denk aan uw vitaminen, maar blijf op 1,5 meter afstand. Wij hadden aangegeven dat het magazine ook in april niet door onze bodes bezorgd zou worden. De mogelijkheid doet zich nu voor dat het magazine per post naar u toe kan komen, het bestuur heeft besloten, de verzendkosten te betalen. U ontvangt het magazine van april dus toch, zonder nieuwsbrief helaas en onze bodes lopen geen risico.

Ons nieuws vindt u in De Rozet, op onze site bij KBO Gelderland, Hét Gemeentenieuws, omroep Berg en Dal en op www.welkominhetlaag.nl. Het magazine van de Unie KBO-PCOB kunt u ook digitaal lezen op hun site. Libelle en Margriet zal bij menig huishouden rond 16 april een van deze bladen zal bij u op de deurmat vallen, dit is een eenmalige actie. Zij gaan niemand daarna benaderen voor een abonnement. De Unie KBO-PCOB heeft alle privacyregels in acht genomen. Deze actie gaat buiten de KBO Beek om.

Wij wensen u veel leesplezier. FocusCura en Wehkamp heeft een digitale bingo op gezet, dagelijks vanaf 13.00 uur op www.denationalethuisbingo.nl Ook onze sportgroepen liggen stil, jammer.

Wanneer de mogelijkheid zich aandient vinden de lessen meteen doorgang. Er vindt een verrekening plaats met het nieuwe seizoen. De Passiespelen in Tegelen van dit jaar die in mei gehouden zouden worden, zijn verplaatst naar volgend jaar, Vertel eens, een luisterend oor en meer: 024 2049699 deze hulplijn elke werkdag van 10.00 tot 14.00 uur bereikbaar van het sociaal team Berg en Dal, Forte Welzijn. Wilt u de KBO Beek, de actieve seniorenvereniging, ondersteunen, graag , zeker in deze tijd, voor twintig euro per kalender jaar bent u lid en maakt u dat wij nog meer voor u kunnen betekenen dus nog sterker worden", zo meldt Gérard Tesser, voorzitter KBO Beek. (Voor alle info: 024 3226377).