Afbeelding

Tuinplantenkwekerij Van Summeren neemt maatregelen tegen

verspreiding coronavirus

OVERASSELT – Om de veiligheid en gezondheid voor zijn klanten te kunnen waarborgen, heeft eigenaar Marco van Summeren een speciale looproute voor zijn pand gecreëerd met afzetlinten. Ook hangen er aanplakbiljetten op het raam met regels waar iedere bezoeker van zijn winkel zich aan moet houden om de winkel te kunnen betreden.


Daarnaast mogen er niet meer dan vijf personen in de winkel aanwezig zijn en ook de openingstijden zijn verruimd van 08:00 tot 18:00 uur. Op deze manier kunnen we met z'n allen een steentje bijgedragen om gezond te blijven.


Tuinplantenkwekerij Van Summeren heeft een groot assortiment hangpotten en kuipplanten in vele kleuren en maten om uw tuin of terras een fleurig aanzicht te geven. Ook voor al uw stekperkgoed -zoals Scavola, Bacopa, Verbena, Surfinia en Sanvatalia- heeft u een grote keus in vele kleuren.



Tuinplantenkwekerij
Van Summeren is leverancier van Culvita potgrond, die uw planten beter laat groeien en bloeien. Het product is bekend van de SBS-programma De Grote Tuinverbouwing. Tuinplantenkwekerij Van Summeren ligt aan de Hoogstraat 24 in Overasselt en is in de maanden april, mei en juni zeven dagen per week geopend van 08:00 tot 18:00 uur.

Tuinplantenkwekerij Van Summeren is gevestigd aan Hoogstraat 24 in Overasselt. Meer informatie te verkrijgen via het telefoonnummer: 024 6221537.