(foto: Joop Verstraaten)
(foto: Joop Verstraaten) Foto: Joop Verstraaten

Vanaf nu weet iedereen dat ’t Zwaantje ligt aan De Biesselt in Mook

DE BIESSELT – Vanaf nu weet iedereen dat Herberg Restaurant en Hotel ’t Zwaantje op de grens van Mook en Groesbeek en de provincies Limburg en Gelderland eigenlijk ligt op De Biesselt.


Woensdag is het speciale bord ‘Biesselt ‘ geplaatst bij de hoek van de Groesbeekseweg en De Bisseltsebaan nabij ‘t Zwaantje . Het bord is speciaal gemaakt door smederij Kerkhoff uit Bredeweg-Groesbeek. Het is een initiatief van de stichting Cultuur-Historisch en Natuurlijk Erfgoed De Biesselt waarvan Richard Meeussen (eigenaar van ’t Zwaantje) voorzitter is.

Smid Richard Kerkhoff heeft opnieuw zijn vakkundigheid van de beste kant laten zien, aldus Wim Meeussen (oom van Richard Meeussen van ’t Zwaantje). Het bord is iets waar De Biesselt trots op mag zijn. Maar als uitbater van ’t Zwaantje al helemaal; hij mocht het bord als blijvende herinnering in ontvangst nemen van de stichting Cultuur-Historisch en Natuurlijk Erfgoed De Biesselt. Dit in verband met de uitreiking op 5 januari 2020 van de speld van Verdienste van de Gemeente Mook en Middelaar. Niet alleen Richard, ook de bewoners van De Biesselt kunnen nu meegenieten van het prachtige bord.