(foto: Joop Verstraaten)
(foto: Joop Verstraaten)

Boeketten rozen voor

seniorleden van De Treffers

GROESBEEK – Ruim tweehonderd seniorenleden van De Treffers werden het weekend verrast door de supportersvereniging ‘Samen met De Treffers’ met liefst twee boeketten rozen. De bloemen werden afgegeven op de tweehonderd adressen door de leden van de supportersvereniging, die werd bijgestaan door drie spelers van de selectie van het eerste elftal: Boy van de Beek, Robin Janssen en Coen Maertzdorf.


Met zeven auto’s werd vrijdagavond een start gemaakt, waaronder twee bestelwagens waar twee mensen in mogen zitten en in personenauto’s maar één, om zich te houden aan de anderhalve meter, aldus Jos Eikholt van de supportersvereniging. "Bij het afgeven van de bloemen hebben we ook met de afstand rekening gehouden, toch hebben we nog diverse praatjes kunnen maken met de trouwe leden. Bij de bloemen was op naam een kaart toegevoegd met aan de voorkant de tekst ‘Special voor jou! Op de achterkant stond de volgende tekst:
"Beste trouwe supporter van De Treffers, Vorig jaar vierden we samen een geweldig jubileumjaar. Velen van jullie hebben genoten van de activiteiten die georganiseerd werden vanwege het 100-jarig bestaan. Het kon niet mooier! We kijken er allemaal met plezier op terug.
Hoe anders zitten we er nu samen bij. In deze angstige en onzekere tijd is niets meer wat het was. We kunnen ons de vreugde van vorig jaar al bijna niet meer herinneren. Daarom heeft de supportersvereniging ‘Samen met De Treffers ‘het initiatief genomen om alle seniorenleden een hart onder de riem te steken.
In deze nare tijd, waarin het hebben van contact met anderen niet even makkelijk is, willen wij jullie laten weten dat we aan je denken. Ook wij kunnen niet wachten tot de bal weer rolt, maar we weten ook dat dit voorlopig nog wel ven zal duren.
Met medewerking van onze trouwe sponsor Marco Naterop van Majo Trading bieden wij jullie deze bloemen aan als blijk van waardering voor het trouwe lidmaatschap aan onze mooie voetbalvereniging.
We wensen je en je naasten voor de komende tijd alle goeds toe.
Blijf gezond en dan zien we u straks graag weer op Sportpark Zuid."


De leden van de supportersvereniging van De Treffers hopen ook nog de seniorenleden, die buiten Groesbeek woonachtig zijn met de bloemen te verrassen, zo ook in Duitsland. Maar daar mochten ze helaas niet naar toe. Door een kennis in Duitsland te benaderen werden de bloemen alsnog bezorgd in Duitsland.