DJ Boy Kroes - bij GL8.
DJ Boy Kroes - bij GL8. nvt

Oranjedag bij GL8

HEUMEN - Maandag 27 april -de verjaardag van koning Willem Alexander- is het Oranjedag bij GL8. Van ‘s ochtend tot ’s avonds schallen gezellige Nederlandse producties uit de speakers. Dat betekent zowel Engels- als Nederlandstalige muziek van topkwaliteit.


Ongetwijfeld zullen artiesten als Doe Maar, Earring, Anouk, Hazes, Frank Boeijen, Racoon. Marco Borsato en Davina Michelle voorbijkomen. De live-programma’s worden gepresenteerd door Joost Hazelaar, Wim van Dijk, Marcel Hax en Ronald Peters. Tussen de bedrijven door wordt u op de hoogte gehouden van nieuws, actualiteiten informatie en zijn er ook nog leuke prijsjes te winnen.


DJ Boy Kroes

De bekende Heumense DJ Boy Kroes verzorgt om 18.00 uur de afsluiter van deze Oranjedag. In dat uur zal hij een door hemzelf gemaakte mix laten horen. Boy Kroes is ondermeer bekend van de SJeM en huis-dj van BAR2 in Nijmegen. Hij kreeg zijn opleiding van de, inmiddels beroemde, DJ FUNK D (artiestennaam voor Dirk Bons). Boy draait ook op andere podia en wordt gevraagd voor party’s. Sinds vorig jaar april heeft hij zijn eigen bedrijf.

GL8 radio zendt uit op FM 106.2; Caiway 708; KPN 1022; Ziggo 915. Zie ook: gl8media.nl.