Kiki en Nick Tielkens uit Millingen aan de Rijn voor het bijzondere vervoer waarmee de docenten naar hun diplomering kwamen. (foto: Esther Derksen)
Kiki en Nick Tielkens uit Millingen aan de Rijn voor het bijzondere vervoer waarmee de docenten naar hun diplomering kwamen. (foto: Esther Derksen) Esther Derksen

Bijzondere diplomering voor

leerlingen Kandinsky Molenhoek

MOLENHOEK - Donderdag 4 juni werd de rode loper uitgerold voor alle geslaagde leerlingen van Kandinsky Molenhoek. Alle leerlingen werden thuis verrast met een drive-by diplomering. Verspreid over acht routes reden zo’n twintig collega’s langs 61 leerlingen, verspreid van Millingen aan de Rijn tot Well en van Overasselt tot Haps.


Met een hoop kabaal kwam het personeel aanrijden in bijzonder vervoer. De docenten bezochten de leerlingen uit Millingen aan de Rijn en Beek Ubbergen met een brandweerwagen, in Nijmegen werd een leerling verrast door burgemeester Hubert Brul. Na het klaarzetten van tafel en stoelen mocht de geslaagde leerling plaatsnemen. Vervolgens kregen de leerlingen, na een confettiregen, een video te zien namens directeur Erick Loermans, daarna mochten ze hun diploma tekenen en werd er geproost op het behalen van hun welverdiende VMBO-diploma.