Afbeelding

Senioren sporten weer, maar wel buiten!

GROESBEEK - De senioren van diverse sportverenigingen zijn weer in groepen aan het sporten, maar wel buiten! Ze maken gebruik van diverse sportaccommodaties en velden van andere verenigingen. Geweldig dat dit kan en mag.


Op deze foto zie je dat de Dynamic tennisspelers van Kwiek Actieve Leefstijl, die normaal in Heuvelland spelen, nu gebruik maken van de tennisbaan van de tennisvereniging Groesbeek.

Ze sporten aankomende weken op vrijdagmorgen van 9.30 tot 10.30 uur op het sportpark van tennisvereniging Groesbeek. Wil je meedoen, dan ben je welkom. De eerste twee lessen zijn gratis.

Andere senioren zie je op diverse dagen sporten onder de grote boom in park ’t Groeske en op diverse schoolpleinen en hebben daarbij veel bekijks. Ook op de routes in het bos en vanaf herberg-restaurant ‘t Zwaantje en het speelveld bij de boswachter worden de lessen buiten gegeven. De docenten zijn erg innovatief en creatief.

In Millingen aan de Rijn zijn ze veelal te vinden op de velden van de voetbalvereniging en in Beek en Berg en Dal verdwijnen ze het bos in. Alles op 1,5 meter afstand van elkaar! Heb je zin om aan te sluiten, dan kan dat. De eerste twee lessen zijn gratis.

Weet je niet precies waar je aan mee kunt doen, neem dan contact op met de beweegcoach senioren, Marian Schijf, op nummer 06 13260571. Bewegen: het beste en goedkoopste medicijn met de prettigste bijwerkingen.