Nieuws van KBO Beek

BEEK - "Onze wereld gaat heel langzaam weer naar proporties waarin ook wij ter zijner tijd weer iets voor u kunnen gaan betekenen. De gymgroepen, Dans Je Fit en Bewust Ouderen Fitness, zijn na weken weer begonnen in de buitenlucht, de zalen blijven, helaas voor de anderen, nog op slot."


"De fietsclub van de maandag, met de kleine fietstocht, gaat 15 juni weer van start om 13.00 uur vanaf het tunneltje. Er is ruimte voor maximaal tien deelnemers. Opgeven bij Mieke en Gerrit Groothuijse, telefoonnummer 024 3564491. Afstandhouden, 1 ½ meter is een must. De muzikale inloopmiddag van de KBO Beek, de Zonnebloem en de beheerstichting van het Kulturhus van 4 juli in het Kulturhus Beek vindt geen doorgang.

Onze bodes komen deze maand ook weer in actie, het Magazine met onze nieuwsbrief met geweldig nieuws om samen weer iets te gaan ondernemen, wordt rond 25 juni door hen bij u in de brievenbus gedaan. Uw wijsheid en levenservaring delen met jongeren, een buddy worden? Dat kan in samenwerking met de Jongerambassadeurs, een organisatie die zich inzet voor de maatschappelijke diensttijd voor jongeren tussen de 15 en 21 jaar. Een mail naar abigael.vankoerten@kbo-pcob.nl en u krijgt alle inlichtingen. Nu er meer mogelijk is in ons land en onze fraaie gemeente, is de hoop dat men de discipline kan blijven opbrengen, om er zo voor te zorgen dat meer verlichtingen in de nabije toekomst kunnen volgen, waarbij wij ons dan natuurlijk bij gaan aansluiten.

Wilt u toch deze zomer naar het buitenland op vakantie, let dan op de kleurcode die bij dat land hoort en kijk op de site Nederlandwereldwijd.nl. Blijft u in Nederland, denkt u eraan dat het OV alleen voor noodzakelijke reizen is en aan een mondkapje. De KBO Beek is de seniorenvereniging die uw steun meer dan verdiend, altijd, ook in deze vervelende tijd is de KBO Beek volop actief met open ogen naar de toekomst. Wilt u daar ook bij zijn, graag, voor 20 euro per kalender jaar maak u alles van nabij mee", aldus meldt Gérard Tesser, voorzitter van de KBO Beek (oor alle info 024 3226377).