Zomercursus Engels

voor bijna-brugklassers

GROESBEEK - Gaat uw zoon/dochter na de zomervakantie naar de brugklas? Dan is deze leuke en leerzame 5-daagse zomercursus Engels vast iets voor hem/haar!


In een kleine groep leren zij de basis van de Engelse taal zodat zij goed voorbereid en zelfverzekerd aan de middelbare school kunnen beginnen. Daarnaast leren zij hoe ze de digitale tools in kunnen zetten om effectief te leren: hoe ze woordenlijsten aanmaken om zichzelf te kunnen overhoren, hoe ze de juiste betekenis van een woord in de context opzoeken, welke podcasts en series een goede oefening zijn voor het oefenen van de luistervaardigheid, et cetera.

De cursus is in dorpshuis ‘De Slenk’, Groesbeek-De Horst in week 29, 30 en 34 (ma-vrij van 09.00-12.00 uur en 13.00-15.00 uur). De kosten bedragen 175 euro (inclusief lesboek, extra lesmateriaal en certificaat van deelname.


Inschrijven/info?

"Om uw zoon/dochter meteen in te schrijven óf toch eerst nog wat meer informatie in te winnen, kunt u contact opnemen via: 06 47115956 of taallessenfloor.gitte@gmail.com. Iedereen die zich vóór 22 juni inschrijft, krijgt een introductiekorting van 10 procent op het lespakket!