Parochie Maria ten Hemel-

opneming


Vieringen, rozenkrans en aan-

bidding in kerk van Millingen

Op zondag is de eucharistieviering om 11.00 uur, van maandag tot en met zaterdag om 9.00 uur. Met deelname van gelovigen onder de bekende corona beperkende maatregelen (zie website en parochieblad). De vieringen blijven online te volgen.

Woensdag na de Mis van 9.00 uur is het rozenkransgebed. Donderdag van 9.30 tot 18.30 uur (aansluitend aan de Mis van 9.00 uur) is in de kerk gelegenheid tot aanbidding van het (uitgestelde) Heilig Sacrament. Van harte welkom.


Vieringen in de andere

dorpen van de parochie

Zolang er beperkende Corona-maatregelen gelden, worden er vooralsnog alleen vieringen en aanbidding gehouden in de kerk van Millingen, waar ook alles geregeld is voor online- uitzending. Inmiddels hebben we gemerkt dat zeer velen via de livestream van onze kerk en via BD1 onze vieringen volgen en waarderen. We gaan daarom ook na de Coronatijd online verder. Met de pastoraatsgroep en het bestuur wordt ondertussen nagedacht over hoe verder met de Coronamaatregelen. Over twee weken kan hierover nader worden bericht.


Gelegenheid voor

gebed en kaarsje

In Millingen is de dagkapel elke dag geopend van 9.00 uur tot 17.00 uur; in Leuth is de Mariakapel van de kerk elke dag geopend van 9.00 uur tot 17.00 uur; in Beek is de Mariakapel van de Grote Bartholomaeus elke dag geopend van 9.30 uur – 17.30 uur; in Ooij is de kerk elke zaterdag geopend van 14.00 uur tot 15.00 uur. Ook bent u altijd welkom bij de Fatimakapel in Millingen aan de Schoolstraat 4.