Het vernieuwde interieur van de Joriskerk. (foto: Pieter Oude Egberink)
Het vernieuwde interieur van de Joriskerk. (foto: Pieter Oude Egberink) Pieter Oude Egberink

Protestantse gemeente Heumen

HEUMEN - De zondagse kerkdiensten zijn weer hervat. Er mogen maximaal 30 mensen aanwezig zijn naast de voorganger, primus, koster en technicus. De vieringen beginnen om 10.00 uur.


Gemeenteleden en gasten worden in drie groepen verdeeld op basis van alfabetische volgorde van achternamen. Zo kan iedereen eenmaal per drie weken naar de kerk en beide andere diensten online volgen. Er is geen kindernevendienst en koffiedrinken.


Zondag 14 juni
Voorganger is ds. A.J.E. Claessens uit Horst (L). We nodigen graag iedereen uit waarvan de achternamen beginnen met de letters I t/m R. De eerste collecte is voor het Tweede Huis in Nederasselt.


Zondag 21 juni
Voorganger is onze waarnemer, ds. D.F. Blom uit Cuijk. We nodigen graag iedereen uit waarvan de achternamen beginnen met de letters S t/m Z. In deze kerkdienst vindt bevestiging plaats van ambtsdragers (kerkenraadsleden). De eerste collecte is voor het Tweede Huis in Nederasselt.


Aanmelden en terugluisteren
Wilt u een dienst bijwonen of digitaal terugkijken? Stuur dan een mail naar scriba@pknheumen.nl. Ook als gast bent u digitaal of in de kerk welkom.