(foto: Jannie Schaapman)
(foto: Jannie Schaapman)

Protestantse gemeente Groesbeek

GROESBEEK - Vanwege het coronavirus waren de kerk en de Serre achter de kerk lange tijd gesloten, maar de kerk is weer open! Wel mogen er maximaal 30 mensen aanwezig zijn, en gelden de van overheidswege opgestelde regels om besmetting te voorkomen.


Zondag 21 juni zal voorgaan ds. D. Stolk uit Nijmegen. Tijdens de dienst wordt gecollecteerd voor het Huis van Compassie in Nijmegen. https://www.huisvancompassienijmegen.nl/steun-het-huis/algemene-informatie/# NL08 INGB 0000961922 t.n.v. Diaconie Prot. Gem, Groesbeek, o.v.v. Huis van Compassie.


Om te voorkomen dat u teruggestuurd moet worden als het maximumaantal van 30 is bereikt, kunt u zich voor vrijdagavond 20.00 uur opgeven via info.pkn.groesbeek.nl of per tel. 024-397 3857. De vieringen beginnen om 10.00 uur, vanaf 9.45 uur staat de deur open!


Zomeropenstelling kerk: Gedurende de zomermaanden is de kerk ook elke vrijdagmiddag open van 14.00 tot 16.00 uur. Iedereen is dan welkom voor een bezichtiging, een moment van stilte, een ontmoeting of een gesprek (op afstand). In de maand juni is da. Janneke Ruijs één van de personen die u gastvrij zal ontvangen.