De heer en mevrouw van der Zanden zijn blij met de gratis garagedeur, welke vanwege de corona-tijd op gepaste afstand symbolisch in de showroom werd overhandigd.
De heer en mevrouw van der Zanden zijn blij met de gratis garagedeur, welke vanwege de corona-tijd op gepaste afstand symbolisch in de showroom werd overhandigd.

Weer een prijswinnaar gratis garagedeur bij Bask!

NEDERASSELT - Tijdens de Grandioze Garagedeur Dagen, die op 5 en 6 juni plaats hebben gevonden, hebben vele mensen de weg naar de showroom in Nederasselt weten te vinden. Uit alle inzendingen heeft de notaris op het hoofdkantoor van Novoferm in Almelo, de gelukkigen getrokken. In totaal zijn er vier gratis garagedeuren verloot. Helaas werd uit alle ingezonden opdrachten geen enkele winnaar aan Bask Garagedeuren in Nederasselt toebedeeld.


Aangezien BASK Garagedeuren dit jaar het 25-jarig jubileum viert, hebben zij uit hun eigen inzendingen alsnog een winnaar getrokken. De heer en mevrouw Van der Zanden uit Beuningen, waren de uitverkorenen en lieten zich telefonisch blij verrassen door deze mooie prijs.

In de showroom kwamen zij de waardebon en een bos bloemen in ontvangst nemen, die zij van Monique Fransen kregen overhandigd. Zelf hadden zij ook een mooie bos bloemen bij voor Bask als felicitatie voor het 25-jarig jubileum! Inmiddels is de deur in bestelling genomen en zal deze op korte termijn al gemonteerd gaan worden. Tijdens eerdere edities in 2017, 2018 en 2019 had Bask Garagedeuren ook al een winnaar in hun midden, deze waren toen afkomstig uit Zeeland, Schaijk en Alverna.

Heeft u de Grandioze Garagedeur Dagen gemist? Informeer vrijblijvend naar de huidige acties of bezoek de showroom. Check de website voor de actuele openingstijden; www.bask-garagedeuren.nl.

Later dit jaar zal Bask Garagedeuren het 25-jarig jubileum op gepaste wijze gaan vieren. Meer informatie hierover zal te zijner tijd op de website en Facebookpagina worden vermeld.