Annie en Tinie Jansen
Annie en Tinie Jansen Elise Jansen

Diamanten bruiloft

Donderdag 23 juli zijn tinie Jansen (86 jaar) en Annie Jansen pouwels(83 jaar) 60 jaar getrouwd.


Ze leerde elkaar kennen op de berg en dalse kermis op 31 aug 1956. Het klikte gelijk en naar 4 jaar verkering zijn ze op 23 juli 1960 getrouwd.


Na hun trouwen zijn ze in Malden gaan wonen op de Heiweg,waar ook hun drie kinderen zijn geboren, Jolanda,Stephano en Walter. Na 7 jaar zijn ze verhuist naar Berg en Dal waar ze ruim 30 jaar met veel plezier gewoond hebben en daarna via Groesbeek naar hun huidige woonplaats Mook.


Tinie heeft eerst bij melkerij lent gewerkt en daarna in de bouw. In zijn vrije tijd heeft hij bij de carnavalsvereniging de berggeiten in de raad van elf gezeten, en is ook nog actief geweest bij de muziekvereniging edelweisz. Dit was voor beide een hele leuke tijd. Annie heeft altijd mensen geholpen met huishoudelijk werk en heeft ook nog koksmutsen gestreken voor hotel hamer.


Samen hebben ze de zorg gedragen voor hun jongste zoon Walter, die toen hij 6 mnd oud was een hersenvliesontsteking heeft gehad en hierdoor een verstandelijke beperking heeft gekregen. En tot op de dag van vandaag zorgen ze nog steeds met veel liefde voor Walter, die nu op zijn plek zit in een woonvorm in overrasselt.


Annie en Tinie hebben ook twee kleinkinderen, en ze zijn de gelukkige overgrootouders van drie achterkleinkinderen.


Ze zijn nog steeds super gelukkig met elkaar, en hopen er nog heel wat jaartjes aan vast te knopen.Ze gaan dit heugelijke feit samen vieren met hun kinderen, kleinkinderen en achterkleinkinderen.