Wandelen op Woensdag in Groesbeek

GROESBEEK - Wandelen op Woensdag is een initiatief van Agile Welzijn en wordt van harte ondersteund door Rozita Ehsani die geboren is in Iran en andere vrijwilligers uit verschillende culturen.


Verschillende vrijwilligers hebben zich aangemeld om mee te lopen. Ria stuurde onderstaande mail: “Misschien is het leuk om op 12 augustus naar het Avonturenbos op de Stekkenberg te gaan. Kinderen mogen mee. Het is dan net even anders dan wat ik onder stevig wandelen versta. Als iemand of een paar iemanden koffie of thee mee willen nemen kunnen we ruimte en tijd maken om daar in de vertelcirkel kabouter of andere verhalen te vertellen.” ‘Net even anders’, dat is juist leuk! Dat gaan we doen! Doet u mee?

Ook iets voor u? Farnosh Amini en Rozita helpen er een leuke morgen van te maken? Wandelen is het middel. Nieuwe contacten maken en meer Nederlands praten is het doel. Iedereen is van harte welkom en mocht u naast iemand wonen die de taal nog onvoldoende beheerst om dit artikel te lezen, maakt u die dan attent op deze activiteit? Of kom samen?”

12 augustus wandelen naar het Avonturenbos. Vertrek om 10.00 uur vanaf terras Take a Break, Hoflaan 1a. Meer info bij Farnosh Amini, Agile Welzijn: 06 36574892.