Christiaan Varenhorst. (foto: FIVB)
Christiaan Varenhorst. (foto: FIVB) FIVB

Nationale beachtoppers van Team NL bij Switch ’87 in Millingen

MILLINGEN - Op maandag 24 augustus start sportvereniging Switch ’87 het nieuwe seizoen met een aantal speciale trainingen voor de jeugd op de beachvelden van sportpark De Hove.


Vanaf 15.30 uur wordt een open beachvolleybaltraining gehouden voor alle basisschoolkinderen van Millingen, Kekerdom, Leuth en omgeving. Als je eens wil uitproberen of volleybal iets voor jou is, maar ook als je al lid bent van Switch ‘87, ben je van harte welkom:

- Basisschool groep 1- 5 van 15.30-16.30 uur
- Basisschool groep 6 - 8 van 16.30-17.30 uur.


Team NL traint de jeugd van 12 – 18 jaar. Om 19.00 uur komt TeamNL Beach Tour naar het sportpark voor het geven van een trainingsclinic aan alle aspiranten. Zij worden dan getraind door bekende nationale topspelers en krijgen de kans met en tegen hen te beachvolleyballen.


Wat is de TeamNL Beach Tour? “Het begon allemaal met een idee van onze bondscoach Victor Anfiloff”, legt topbeachvolleyballer en projectleider Christiaan Varenhorst (30 jaar) uit. “We zijn door de coronacrisis voor het eerst een hele zomer in Nederland en dat biedt ons de kans om eens iets terug te geven aan de jeugd, beredeneerde hij. Zo is het balletje gaan rollen en is TeamNL Beach Tour tot stand gekomen.”

De activiteit wordt door Switch ’87 samen met de Nevobo georganiseerd rekening houdend met het algemeen geldende Covid 19 protocol van de NOC/NSF. Volgens dit protocol zijn toeschouwers weer welkom om de verrichtingen van onze jeugd te volgen, er van uitgaande dat zij zich houden aan de regels, zoals social distancing. Meer informatie staat op PR@switch87.nl.