Loco-burgemeester Sylvia Fleuren reikt de gemeentelijke onderscheiding uit aan Theo Weijers. (foto: Peter Hendriks)
Loco-burgemeester Sylvia Fleuren reikt de gemeentelijke onderscheiding uit aan Theo Weijers. (foto: Peter Hendriks) Peter Hendriks

Gemeentelijke onderscheiding voor Theo Weijers

BERG EN DAL - Loco-burgemeester Sylvia Fleuren van de gemeente Berg en Dal reikte op dinsdag 4 augustus een gemeentelijke onderscheiding uit aan de heer T.W.M. (Theo) Weijers uit Groesbeek. Weijers werd onderscheiden met de erepenning van de gemeente Berg en Dal.


Theo Weijers krijgt de onderscheiding omdat hij sinds 2002 zich als vrijwilliger met veel toewijding en met diverse taken inzet voor speeltuin D’n Hommel in Groesbeek. Hij houdt toezicht op het gedrag en gebruik van de speeltoestellen; zamelt geld in voor nieuwe speeltoestellen; zorgt voor het dagelijks openen en sluiten van de toegangspoort; controleert of de speeltoestellen veilig zijn; onderhoudt contact met de gemeentelijke speeltuinenbeheerder; doet als vrijwilliger mee als er gemeentelijke werkzaamheden moeten worden verricht; zorgt voor het groenonderhoud binnen de speeltuin en voor het verwijderen van het zwerfafval; staat altijd klaar om te helpen waar nodig en heeft een groot verantwoordelijkheidsgevoel bij deze speeltuin en de kinderen die er spelen.