Afbeelding

Internet radiostation Continu FM


Hét radiostation voor jong en oud!

REGIO – Wie deze zomer wil genieten van de allerbeste (zomer)platen moet beslist eens naar continu FM luisteren. Continu FM is een internet radiostation waar u 24 uur per dag 7 dagen per week non-stop muziek kunt beluisteren via de website www.continufm.nl.


Geniet vanuit eigen tuin, strand of op uw werk, onderweg of vanaf uw vakantieadres naar de beste hits van de jaren 70, 80, 90, 00 en de hits van vandaag. Het programma-aanbod is heel divers en voor elke leeftijd. Zo kunt u luisteren met programma’s als muziekservice, Hollands Plein, Michel draait door en de nachtclub. De dj’s van Continu FM zijn: Anja de Groot, Ivo Hendriks, Harriët Jansen, Michel van den Hoogen, Jos van de Ven, Jolanda van de Ven. Zij staan met liefde volledig voor u klaar om uw favoriete nummers en platen te draaien.

Naast radio maken wordt er ieder uur het Continu FM-nieuws en het Continu FM-verkeer uitgezonden, zodat u niets hoeft te missen van het allerlaatste nieuws en de verkeersinformatie. Geen gedoe meer met ethernet frequenties, gewoon een website met uw favoriete muziek zonder reclames. Continu FM is gemakkelijk en snel te beluisteren via de smartphone, laptop, tablet, Pc of IPad.


Mis niks van de mooiste platen en het laatste nieuws en schakel vandaag nog in op Continu FM via www.continufm.nl.