Afbeelding

We gaan weer dansen!

NIJMEGEN - De zomervakantie is voorbij, maar niet getreurd want: er kan weer gedanst worden. Dansschool MaxStudios, gelegen in Nijmegen-Zuid aan de zijkant van het Triavium, opent op 7 september haar deuren weer.


De dansschool biedt verschillende dansstijlen, waaronder kidsdance, hiphop en breakdance, maar ook afrodance, dancehall, k-pop, female hiphop en heels (dansen op hoge hakken). Er zijn advanced lessen voor gevorderde dansers en danseressen en de dansschool heeft dancecrews die deelnemen aan de landelijke hiphopwedstrijden. De danslessen zijn niet alleen voor kinderen en jongeren; iedere avond zijn er ook lessen voor volwassenen.

MaxStudios staat naast de wekelijkse lessen bekend om haar workshops die gegeven worden door bekende choreografen. Zo hebben internationale choreografen van Beyoncé, Usher en Justin Bieber er workshops verzorgt, maar ook de populaire Nederlandse choreograaf Timor Steffens.

Voordat de dansschool weer open gaat, staan er nog twee evenementen op het programma.

Zo vinden de audities voor de dancecrews plaats op 29 augustus en komt danser en choreograaf Gianinni, die bekend werd vanuit het programma So You Think You Can Dance en het podium gedeeld heeft met supersterren zoals Lady Gaga en Rihanna, op 30 augustus een workshop verzorgen.

Aanmelden voor de audities en de workshop, en meer informatie over de lessen voor iedereen die wil gaan dansen: www.maxstudios.nl. Het volgen van een proefles is gratis.