Warming-up. (foto: Bep Kooloos)
Warming-up. (foto: Bep Kooloos)

Beweegtuin Millingen start weer

MILLINGEN - Vanaf woensdag 2 september om 14.30 uur en donderdag 3 september om 10.00 uur staan de coaches van de beweegtuin voor senioren wekelijks weer klaar op sportpark De Hove in Millingen aan de Rijn. Sportief buiten bezig zijn zal gebeuren volgens de Corona regels, dus: op afstand van elkaar


"Om gebruik te kunnen maken van de apparaten en sport- en spelartikelen vragen wij de deelnemers om handschoenen te dragen. Het is niet mogelijk de artikelen na elk gebruik door iedereen te wassen. Uw eigen katoenen handschoenen zijn het meest prettig en kunt u thuis wassen. We hebben voor de nieuwe start nog wel plastic handschoenen achter de hand op het sportveld.

Verder kunnen de grondoefeningen nu niet meer binnen in de boksruimte plaatsvinden. Dat gebeurt nu op het grasveld, dus: koop zelf een yogamatje en neem dat elke week mee. Een grote, dikke, badhanddoek kan natuurlijk ook als het gras niet te vochtig is."

Om sommige oefeningen wat zwaarder te maken kunt u uw eigen gewichtjes of twee flesjes water meenemen, maar dat hoeft natuurlijk niet. Na afloop kunnen we weer gezellig koffie, thee of iets anders (op eigen kosten) met elkaar drinken in of buiten de kantine. Uiteraard weer op afstand."

Bij echt slecht weer gaat het sporten niet door, behalve de woensdagclub, want met dat kleinere aantal kan in de kantine worden gesport. Iedereen, ook al ben je nog geen echte senior, is welkom en er zijn geen kosten aan verbonden.

"Heeft u nog vragen? Dan kunt u terecht bij de coördinator SWOM: 0481 431105, elke werkdag tussen 09.00 en 11.00 uur.