Hoofdveld DVSG. (foto: Henk Janssen)
Hoofdveld DVSG. (foto: Henk Janssen)

Nieuw hoofdveld DVSG op sportpark De Horst

GROESBEEK - Vorig jaar rond deze tijd is begonnen met de vervanging van de grasmat, bestrating en omheining van en rond het hoofdveld van DVSG. Dankzij de inzet een groot aantal vrijwilligers binnen de vereniging ligt er nu weer een veld waar we de komende jaren mee vooruit kunnen.


"Graag hadden we het hoofdveld op een feestelijke manier willen openen. Daar waren de voorbereidingen ook al voor gestart. Maar de corona-crisis laat dat op dit moment helaas niet toe. Natuurlijk willen we dit niet helemaal voorbij laten gaan en streven we er naar om de opening te combineren met onze jaarlijkse nieuwjaarsreceptie en traditionele nieuwjaarswedstrijd. In de hoop dat dit allemaal doorgang kan vinden."

"Op zondag 6 september (kermiszondag) spelen we om 14:30 de bekerwedstrijd tegen dorpsgenoot Germania. Een mooie gelegenheid om eens een kijkje te komen nemen en tevens ons eerste elftal aan het werk te zien. U bent allen welkom op sportpark De Horst!", aldus luidt de uitnodiging van het bestuur v.v. DVSG.