Wandelen op Woensdag


GROESBEEK - Wandelen op Woensdag is een initiatief van Agile Welzijn en wordt van harte ondersteund door Rozita Ehsani die geboren is in Iran en andere vrijwilligers uit verschillende culturen.

“Mag ik mijn hond meenemen?” Ja hoor dat mag! Tip: neem dan ook voor de hond een flesje water mee.

Wandelen is het middel. Nieuwe contacten maken, meer bewegen en meer Nederlands praten is het doel. Iedere woensdag van 10.00 tot 12.00 uur. Vertrek om 10.00 uur vanaf terras Take a Break, Hoflaan 1a. En natuurlijk houden we steeds de coronaregels in acht, of maken elkaar daarop attent als dat nodig is.

Meerculturenwandeling

Iedereen is van harte welkom en mocht u naast iemand wonen die de taal nog onvoldoende beheerst om deze tekst te lezen, maakt u die dan attent op Wandelen op Woensdag? Of nog leuker: Kom samen? Doen?

Op 2 september loopt Janneke Ruijs voorop. Janneke is de predikante van de Protestantse kerk in Groesbeek. Ze heeft er zin in. Waar naar toe, dat is nog een verrassing. Maar het wordt vast een mooie en leuke wandeling. Wilt u ook zo nu en dan koploper zijn? Uw mooiste wandelroute/plekje laten zien? Farnosh en Rozita horen het graag.

Meer info over vrijwilligerswerk bij Wandelen op Woensdag bij Farnosh Amini, Agile Welzijn: 06 36574892 (www.agile-welzijn.nl).