Afbeelding

Pure Mammacare alweer één jaar in Malden

MALDEN - 4 september aanstaande is het alweer een jaar geleden dat Claudia Zuidema de deuren opende zodat iedereen eens een kijkje kon nemen in een mammacarespeciaalzaak.


Pure Mammacare is de speciaalzaak waar u terecht kunt als u een borstamputatie, borstsparende operatie of een borstreconstructie heeft ondergaan of moet ondergaan. Een ingrijpende gebeurtenis, waarin u misschien het gevoel ervaart alle controle te verliezen.

“Afgelopen jaar heb ik al veel dames in Malden mogen helpen bij het adviseren en aanmeten van de juiste (deel)prothese, lingerie, bad- en loungemode, zodat zij weer met een goed gevoel de dagelijkse activiteiten kunnen ondernemen”, aldus Claudia.

“Veel dames die bij mij komen weten niet dat er zoveel mogelijkheden zijn waardoor zij er weer compleet en mooi uit kunnen zien. Ik werk dan ook altijd op afspraak zodat ik voor de dame in kwestie en eventueel partner, moeder, vriendin alle tijd kan nemen in alle rust”, vertelt Claudia enthousiast

Met veel passie en liefde wil Claudia alle vrouwen na, of voor een borstoperatie van dienst zijn. Dus bel voor een vrijblijvende afspraak om eens te kijken wat de mogelijkheden zijn.

Pure Mammacare, Zwerfkei 5, Malden; 06 41504800, info@puremammacare.nl, www.puremammacare.nl. Pure Mammacare is ook te volgen via Facebookpagina: Puremammacare.