Kerk H. Antonius Abt Malden

Zaterdag 5 september vervalt de H. Mis. Iedere woensdag om 9.00 uur is er een H. Mis. De Mariakapel is dagelijks geopend van 9.00 tot 18.00 uur.
Iedereen die de kerk en de kapel betreedt, wordt gevraagd om minstens 1,5 meter afstand tot de ander te bewaren. Houdt u zich s.v.p. ook aan de overige richtlijnen.
Het secretariaat in de pastorie is geopend op dinsdag en donderdag van 10.00 tot 12.00 uur. Telefoon 024 3580476.
Het Parochiecentrum in Nijmegen is iedere ochtend bereikbaar onder telefoon 024 3553630.


Toch een beetje feest!


MOLENHOEK - Een tijdje geleden moesten we met pijn in ons hart aankondigen dat de vijftigste editie van Molenhoekdag met een jaar moet worden verzet. Maar de organisatie heeft gelukkig niet stilgezeten.


Als alternatief organiseert Molenhoekdag op zondag 6 september vanaf 14:00 uur organiseert Molenhoekdag een vossenjacht en pop-upmuziek door het dorp. Tijdens de vossenjacht mogen kinderen in groepjes zoeken naar verklede vossen. Bij elke vos kun je een stempel verzamelen. Met een volle stempelkaart krijg je een gratis bolletje ijs bij IJs-Café ’t Hoekje in Molenhoek!

Tegelijkertijd maakt damesband Zussjan op een aantal plekken in het dorp muziek. Iedereen is welkom om op één plek te komen luisteren, zodat het nergens te druk wordt.

De organisatie van Molenhoekdag vraagt iedereen in Molenhoek om op 6 september de vlag uit te hangen. Dat mag natuurlijk onze eigen Molenhoekdagvlag zijn, maar ook met een andere vlag geef je Molenhoek een feestelijk tintje! Inschrijven voor de vossenjacht kan via de website van Molenhoekdag: www.molenhoekdag.nl. Daar vind je ook de plekken waar Zussjan speelt.