Finish Molenhoeks Makkie. (foto: Brigitte de Groot)
Finish Molenhoeks Makkie. (foto: Brigitte de Groot)

GoFit20 editie Molenhoeks Makkie

MOLENHOEK - Hardloop- en wandelevenement Molenhoeks Makkie gaat (onder voorbehoud van het afgeven van de gemeentevergunning) door en wel op zondag 18 oktober.



In verband met de coronarichtlijnen zal het evenement dit jaar een soberder karakter hebben. Veiligheid van lopers en vrijwilligers staat voorop. De te lopen afstanden zijn de Kidsrun voor basisschoolkinderen over 2.3 km, een 5 km en een 10 km. Iedere vijf minuten start een groep van maximaal vijftig deelnemers. Na de laatste hardlopers start het Wandelmakkie over 5 en 10 km (voorinschrijven verplicht!). Start- en finishgebied zijn uit elkaar getrokken om meer ruimte voor iedereen te creƫren. Er zijn per afstand aparte startgroepen voor de snelste lopers. Verder worden de groepen per leeftijdscategorie samengesteld. Net als vorig jaar vindt op de Heumense Schans een aparte tijdswaarneming plaats, als extra uitdaging.

De inschrijving verloopt snel en stopt zodra de limiet van 1500 deelnemers is bereikt. Ga naar www.molenhoeksmakkie.nl voor meer informatie en om in te schrijven.