(foto: René Hendriks)
(foto: René Hendriks)

KBO Beek sport weer

BEEK - De sportgroepen van de KBO Beek beginnen deze week weer aan hun nieuwe seizoen.


Dans Je Fit, Bewust Ouderen Fitness en onze lijndansgroep zijn actief in de zalen van het Kulturhus Beek onder deskundige leiding van hun docenten. Wilt u ook actief worden in Beek, bij de KBO, dan is nu het moment om in te stappen Iedere maandag weer de week actief beginnen, of op woensdag lijndansen.

Komt u eens kijken of beter doet u meteen mee op de maandagmiddag van 15.30 tot 16.30 uur bij Dans Je Fit of om 16.45 tot 17.45 uur bij de B.O.F.. Bij de clubs kunnen de starters direct beginnen, bij de lijndansgroep kunt u ook even komen kijken of u het iets lijkt, altijd op de woensdagmorgen van 10.00 tot 11.30 uur.

Fietsen en wandelen behoort ook tot de mogelijkheden bij de KBO Beek, het koersbal en onze soos in het Kulturhus liggen helaas voorlopig nog stil.

Lid worden van deze sportieve seniorenvereniging uit Beek, de KBO, kan iedere dag. Voor twintig euro per kalender jaar bent u lid van deze bijzonder actieve vereniging. Niet alleen sport maar ook belangenbehartiging, educatie en de gezelligheid wordt ook niet vergeten, kortom en vereniging om bij te willen horen. Voorzitter van de KBO Beek Gérard Tesser geeft alle verdere info via 024 3226377.