Sint-Joriskerk in Heumen. (foto: PKN Heumen)
Sint-Joriskerk in Heumen. (foto: PKN Heumen)

Protestantse gemeente Heumen

HEUMEN - Vanwege de richtlijnen rondom COVID-19 kunnen er maximaal 30 mensen tegelijkertijd aanwezig zijn in de historische Joriskerk van Heumen. Later op de zondag is de viering online (in beeld) beschikbaar. Graag informeren we u ook over het afscheid van ds. Deunk en de intrede van ds. Kroesbergen. U dient zich aan te melden voor de bijeenkomsten via scriba@pknheumen.nl.


Zondag 6 september

Voorganger is da. J. Ruijs uit Groesbeek. We nodigen graag iedereen uit waarvan de achternamen beginnen met één van de letters I t/m R. De eerste collecte is voor Pax. Er is geen koffiedrinken na de dienst of kindernevendienst.


Zondag 13 september

Op deze startzondag (ook wel bekend als buitendag) nemen we afscheid van ds. Derk Jan Deunk, die tot april onze gemeentepredikant was en met pensioen is gegaan. Dit doen we niet in de kerk, maar buiten, in Mook. Er is een programma samengesteld van 10.30 – 15.00 uur. De eerste collecte is voor Pax. Informatie en aanmelden (dit is vereist) kan via e-mail.


Bevestiging en intrede ds. Kroesbergen

Op zondag 27 september zal de nieuwe predikant ds. Hermen Kroesbergen worden bevestigd en doet hij zijn intrede. Dit zal plaatsvinden in de RK Georgiuskerk in Heumen tegenover de Joriskerk in verband met de ruimte. U kunt zich hiervoor aanmelden via scriba@pknheumen.nl.