(foto: Arrianne Kersten-Bach)
(foto: Arrianne Kersten-Bach)

Geslaagde clinic van Team NL Beach-toppers Jasper en Yorick

MILLINGEN - Maandagavond 24 augustus kwamen de kersverse NK kampioen beachvolleybal Jasper Bouter en de als tweede geƫindigde Yorick de Groot naar sportpark De Hove om de aspiranten een lesje beachvolleybal te geven.


Het was prachtig beachweer en alle 44 aspiranten waren aanwezig. Voorzitter Ton van der Knijff heette beide spelers welkom en feliciteerde namens Switch Jasper met het behaalde kampioenschap. Speciaal voor kampioen Jasper had onze speler Milan (JB1) een spandoek gemaakt.

Na een leuke warming-up waarbij de spelers en speelsters letterlijk in het zand moesten bijten, volgden er verschillende leuke oefeningen. De aspiranten genoten zichtbaar van de clinic, er werd veel gelachen maar de oefeningen werden serieus uitgevoerd. Jasper en Yorick liepen rond om daar waar nodig de jeugd extra uit te dagen of de oefening nog eens voor te doen. Leuk om te zien dat de jeugd zo enthousiast mee heeft gedaan. "Rond 20.00 uur was de clinic afgelopen en konden wij terug kijken op een geslaagd evenement. De aspiranten kregen na afloop nog allemaal een ijsje."