Volleyballers

gezocht!


MILLINGEN - Afgelopen week zijn de volleybaltrainingen weer gestart voor het nieuwe seizoen. Zowel de mannelijke als de vrouwelijke competitieteams van Switch ’87 kunnen voor het nieuwe seizoen nog extra versterking gebruiken.


"Vind jij volleybal ook een leuke teamsport? Dat komt goed uit, want wij zijn op zoek naar zowel mannen als vrouwen die in de 1e, 2e of 3e klasse willen volleyballen." Dames 1 zoekt nog een middenaanvalster en dames 2 heeft ruimte voor een paser/loper en/of diagonaal. Ook dames 3 kan in de breedte nog goed aanvulling van een paar speelsters gebruiken.
Heren 1 heeft zich na promotie het afgelopen seizoen weten te handhaven in de 2e klasse. Heren 2 en 3 spelen 3e klasse. Heren 2 bestaat vooral uit dertigers die de afgelopen paar jaar begonnen zijn met volleybal, Heren 3 is het team met de meeste volleybaljaren.
De trainingen zijn één keer per week, met uitzondering van dames1, zij trainen twee keer per week. De vrouwenteams trainen op maandag en de herenteams op dinsdagavond, loop gerust de sporthal eens in om te komen kijken of om mee te doen.

"Speel je liever geen wedstrijden? Bij onze vier recreantenteams, zowel in Millingen als in Leuth, kun je ook spelen op diverse niveaus! Interesse of heb je nog vragen, meld je bij de Technische Commissie via: tac@switch87.nl."


Kerk Molenhoek


Parochie O.L.V. van zeven Smarten.

www.vommmm.nl; parochiemolenhoek@vommmm.nl

Voor praktische zaken: parochietelefoon 06 23 76 68 73.

Voor dringende zaken: Kapelaan Marc Kessels, tel. 06 111 94 630.


Zondag 6 september 11.00 uur: H. Mis

Dinsdag 8 september 19.00 uur: H. Mis, voorafgegaan door rozenkrans gebed om 18.30 uur.

Zondag 13 september 11.00 – 13.00 uur: kerk open voor persoonlijk gebed en/of kaarsje.

Elke woensdag 10.00 – 11.30 uur: kerk open voor persoonlijk gebed en/of kaarsje.

Bij bezoek aan kerk alle maatregelen van de overheid in acht nemen op het gebied van aantal, afstand, hygiëne en gezondheid!