Judo voor jong en oud. (foto: Henny Brinkhof, judovereniging Groesbeek)
Judo voor jong en oud. (foto: Henny Brinkhof, judovereniging Groesbeek)

Gratis proeflessen judo!

GROESBEEK - Nu de scholen weer zijn begonnen, is ook het sportseizoen bij judovereniging Groesbeek gestart. De judoka’s, zowel de jeugdleden als de volwassen leden, hebben intussen al op de mat gestaan tijdens hun trainingen. Die vinden plaats op vrijdagmiddag (kinderen) en donderdagavond (volwassenen).


Heb je interesse in judo, dan kun je altijd gratis twee proeflessen volgen! Bij judovereniging Groesbeek kan jong en oud terecht! Met de van origine Japanse technieken train je bij judo meer dan lichaam en geest. In judo staan sportiviteit en respect centraal en de sport is goed voor je zelfvertrouwen. Bij judo gebruik je alle spieren en word je lenig en sterk.

Judo geeft je plezier en je kunt al je energie erin kwijt! Jong en oud: altijd gratis twee proeflessen! Op vrijdagmiddag trainen de jeugdleden vanaf 15.30 uur in drie groepen, afhankelijk van hun leeftijd. Iedere training duurt een uur. De volwassenen (vanaf 16 jaar) trainen op donderdagavond van 20.00 tot 21.15 uur.

Bij judovereniging Groesbeek zijn altijd gratis twee proeflessen mogelijk! De trainingen vinden plaats in de sportzaal op sportpark Zuid, Nijerf 1 in Groesbeek. Informatie en aanmelden via secretariaat@judogroesbeek.nl. Meer informatie staat op www.judogroesbeek.nl.