Parochie Groesbeek

Opgeven van intenties: Het verzoek is om voortaan uw misintenties 12 dagen voor verschijnen van de krant in te leveren (vóór maandag 12.00 uur bij ons Parochie centrum).


Overleden: Johanna Maria Gerritsen-Peters

H.H. COSMAS EN DAMIANUS

Donderdag 17 september 09.00 uur H. Mis Cosmas en Damianus

Zaterdag 19 september 19.00 uur H. Kapel Kloostertuin

Zondag 20 september 10.00 uur H. Mis Cosmas en Damianus m.m.v. Schola Cantorum

Tijdens deze viering wordt het feest van de Heiligen Cosmas en Damianus gevierd.

Misintenties:Jacobus de Bruin en Maria Kamps de echtg. en Frans Eikholt; Uit dankbaarheid voor het 40-jarig huwelijk van het echtpaar Gerrie Derksen en MarijkeTheunissen, voor hun ouders, Wim Derks en Lies Derks-Lamers en Wim Theunissen en Mia Theunissen -Wijers,zus Annie Willems-Theunissen, neefje Duuk en overleden familieleden Derks-Lamers en Theunissen-Wijers

Dinsdag 22 september 09.00 uur H. Mis Cosmas en Damianus

Donderdag 24 september 09.00 uur H. Mis Cosmas en Damianus


ST. ANTONIUS BREEDEWEG

In verband met het coronavirus komen de vieringen van de woensdagavonden voorlopig te vervallen. Wij berichten u als deze weer doorgaan.

Zondag 20 september 09.30 uur Eucharistieviering, waarin het feest van de Heiligen Cosmas en Damianus wordt gevierd.

Misintenties: Wim Liebers vanwege jaargetijde, Marijke Liebers-Kuijpers, Gerardus en Elisabeth Kuijpers-Kersten, hun dochter Monique, Marietje en schoonzoon Johan Wiendels; Lambertus de Bruijn en Martina Liebers de echtg. vw jaargetijde.

Opgeven van intenties: op zondag en woensdag voor en na de Eucharistieviering of een enveloppe in de bus Sint Antoniusweg 2 met vermelding: Misintentie Breedeweg; naam en telefoonnummer. afzender vermelden.