Detail van het monument ter herinnering van de graven Lodewijk en Hendrik van Nassau in de Joriskerk in Heumen. (foto: PKN Heumen)
Detail van het monument ter herinnering van de graven Lodewijk en Hendrik van Nassau in de Joriskerk in Heumen. (foto: PKN Heumen)

Protestantse gemeente Heumen

HEUMEN - In de protestantse Joriskerk kunnen maximaal dertig personen toegelaten worden vanwege de ruimte. "Wilt u aanwezig zijn, dan kunt u zich voor de bijeenkomsten aanmelden via scriba@pknheumen.nl op basis van de eerste letter van uw achternaam. Soms is er nog plaats vrij, informeer dan via genoemd mailadres."


De vieringen beginnen om 10.00 uur. Er is helaas geen kindernevendienst en koffiedrinken na de viering. Later op de zondag is de viering online (in beeld) beschikbaar.


Zondag 13 september

Op deze zondag is er geen viering in de Sint-Joriskerk. We nemen dan buiten, in Mook, afscheid van ds. Derk Jan Deunk. Hij ging in april met pensioen. De eerste collecte is deze zondag voor PAX. Meer informatie: scriba@pknheumen.nl.


Zondag 20 september

Voorganger is ds. J. Dorst uit Nijmegen. We nodigen graag iedereen uit waarvan de achternamen beginnen met één van de letters S t/m Z. De eerste collecte is voor Stichting Gast Nijmegen.


Intrede ds. Kroesbergen

Op zondag 27 september zal ds. Derk Blom uit Cuijk de nieuwe predikant ds. Hermen Kroesbergen bevestigen als dominee van Heumen. Ds. Kroesbergen doet dan ook intrede. Deze viering vindt vanwege de ruimte niet plaats in de Joriskerk, maar in de RK Georgiuskerk in Heumen. Voor deze viering dient u zich aan te melden.