Start pompoen-activiteiten Groentenhof Poelen

GROESBEEK - Het pompoenseizoen is weer begonnen en dat is zeker te merken bij Groentehof Poelen, gelegen aan de Derdebaan 12 in Groesbeek. Gedurende de maand september worden er activiteiten georganiseerd die allemaal in het teken staan van de pompoen.


Op zondag 13, 20 en 27 september staan de jaarlijkse pompoen plukdagen op het programma. Trek je laarzen aan en kom pompoenen plukken, loop de pompoenspeurtocht en verdien een pompoenplukkersdiploma. Voor de allereerste keer worden er dit jaar ook twee unieke pompoendiners aangeboden.

Laura Poelen van Groentehof Poelen vertelt: “In deze tijd van het jaar is de diversiteit aan eetbare pompoenen het grootst. Dit moment willen we niet missen en daarom gaat de chef-kok aan de slag om onze pompoenen te verwerken in een speciaal samengesteld driegangen diner.” De diners vinden plaats op vrijdagavond 18 en 25 september.

Meer informatie en reservering via www.bergendalbruist.nl. Op zaterdag 19 september wordt er een pompoenvoelerij georganiseerd. Je kunt op blote voeten door pompoenen wandelen, verschillende soorten en maten voelen, de intieme delen van een pompoen ontdekken en nieuwe smaken proeven. Voor meer informatie zie www.dewildeboerin.nl en aanmelden kan via linette@dewildeboerin.nl.