(stockfoto: V. Benedit via Pexels)
(stockfoto: V. Benedit via Pexels)

Nieuw bij Aziatisch Restaurant The Golden Source: ‘All you can taste’

MALDEN – Gezellig samenzijn en smaakvolle Aziatische tapasgerechten proeven aan een sfeervol gedekte tafel... U bent van harte welkom om de voortreffelijke smaken van de Oosterse keuken te komen beleven bij Aziatisch Restaurant The Golden Source.


Sinds het restaurant een jaar geleden werd overgenomen door nieuwe eigenaar James Chen, is er het een en ander veranderd. Zo is de ambiance nog meer in Oosterse sferen gebracht. Bovendien is het door wat aanpassingen nu mogelijk om, op gepaste 1,5 meter afstand, gezellig samen een culinaire reis door Azië te maken. Naast vele originele gerechten uit het veelzijdige China, kunt u er ook genieten van heerlijke Thaise, Koreaanse, Indische, Vietnamese en Japanse gerechten.

Met ruim 20 jaar ervaring, bereiden de koks ieder gerecht met veel zorg, aandacht en passie. James zelf is gespecialiseerd in warme en koude Japanse gerechten. De Japanse keuken van The Golden Source is dan ook nog verder uitgebreid. Zowel in het restaurant als ook bij de afhaalservice, waar nu ook verse sushi en sashimi af te halen is. Sushi is niet alleen erg lekker en gezond, maar doorgaans ook licht verteerbaar. Wilt u er eindelijk weer eens gezellig samen uit? Reserveert u dan een tafel in het smaakvolle restaurant aan de Schoolstraat 160 in Malden of bestel om af te halen. Tel: 024- 3586532 of mail: info@thegoldensource.nl Met speciaal samengestelde arrangementen biedt The Golden Source voor ieder wat wils. Ook als u speciale eetwensen of allergieën heeft. Meer informatie vindt u op: www.thegoldensource.nl.